Informacije o vodosnabdijevanju

Dana, 04. decembra 2017. godine, zbog sanacije kvarova i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, vode neće biti u sljedećim mjestima: Janja u ulicama: Bijeljinska, Braće Lazić i Meše Selimovića, Dvorovi u ulici 1. maja, sve ove ulice sa manjim susjednim ulicama u periodu od 09:00 do 14:30 časova.

Podsjećamo naše korisnike da je nastavljen projekat izgradnje gradske kanalizacija a radovi se trenutno izvode u ulicama: Miloša Obilića sa jedne strane, Živojina Mišića i Beogradska sa druge strane, Solunska sa treće i Dimitrija Tucovića, Arsenija Čarnojevića i Svetozara Markovića sa četvrte strane, uz ulice koje se naslanjaju na ove kao što su Cetinjska, 1. decembra, Mitra Trifunovića Uče, da su mogući prekidi u vodosnabdijevanju na ovim lokacijama, o čemu će korisnici biti blagovremeno obavješteni a ova pojava će trajati sve do završetka planiranih radova.

Stanje potrošnje

Dostava računa na e-mail

Gradska voda spremna za stanovnike Modrana

Zdravom i uvijek kontrolisanom vodom za piće, biće snabdjeveno oko 375 domaćinstava u Modranu, a u samom centru Modrana biće postavljena javna česma, rekla je Ivana Stanišić, izvršni direktor tehničkog sektora A.D. “Vodovod i kanalizacija”. 

- Novoizgrađeni transportni cjevovod dužine 3,3 kilometra je prečnika 200 milimetara i omogućiće dalji razvoj vodovodnog sistema, odnosno da se na ovaj cjevovod nadoveže i onaj koji će omogućiti da se gradskom vodom snabdijevaju naselja Čengić i Suvo Polje, pojasnila je Stanišićeva ističući da je ovo samo dio projekta izgradnje južnog vodovodnog prstena.

Iz Vodovoda su nam rekli da već imaju urađeno idejno rješenje za kompletan južni dio Semberije koji bi trebalo da riješi vodosnabdijevanje mjesta Janjarske Obriježi, Johovca, Ruhotine, Batra, Glavičica, Bjeloševca, Kacevca i Banjice, rekla je Stanišićeva.

- Strateški cilj preduzeća “Vodovod i kanalizacija” jeste da svako selo u Semberiji dobije pitku vodu, a paralelno sa tim, trudimo se da animiramo naše građane da se priključe na već izgrađene transportne i distributivne vodovodne mreže na sjevernom dijelu Semberije, dodala je Stanišićeva.

(izvor www.infobijeljina.com)