Dana 26. avgusta 2021. godine, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u sljedećim ulicama i naseljima:

  • Stefana Dečanskog (Bijeljina)
  • Đure Daničića (Bijeljina)
  • Omladinska (Janja)
  • Mula-Alije Sadikovića (Janja)

Zbog iznenadnog većeg kvara na vodovodnoj mreži u kružnom toku kod Policijske uprave Bijeljina i obdaništa „Dragan i Zoran“, doći će do prekida u vodosnabdijevanju i u dijelovima ulica: Neznanih junaka, od kružnog toka do raskrsnice sa ulicom Svetozara Ćorovića i Dušana Baranina od kružnog toka do raskrsnice sa ulicom 1. maja. Preventivno preporučujemo svim našim korisnicima koji žive u ulicama: Borisa Pasternaka, Branka Radičevića, 18. novembra i Pere Stanića da pripreme neophodne rezerve vode za prekid u vodosnabdijevanju u trajanju od oko 2-3 sata.

Preporučujemo našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokacijama, da na vrijeme pripreme rezerve vode za navedeni vremenski period.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Za sve dodatne informacije, potrošači se mogu obratiti Info centru A.D. „Vodovod i kanalizacija“ Bijeljina na broj 055/226-460.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *